Moim zdaniem kwalifikacje lepiej żeby odbywały się bezpośrednio przed wyścigiem o 21 przez 15 minut i o 21;20 wyścig w niedzielę ponieważ w dwa dni sobotę i niedzielę nie każdy ma czas np ja w każdą sobotę jestem praktycznie poza domem i nie był bym na żadnych kwalifikacjach ;/ w innych ligach kwal są bezposrednio przed gp i najlepiej aby tak właśnie było.
dokładnie ponieważ można dać od nowa wszystko i paliwo tankować a start jak po kwal proste jak drut Dead na to własnie napisałem że gp o 21:20 czyli 5 min po kwal żeby był czas na ostatnie poprawki i akurat wyścig do 22 może troszkę po wszystko było by idealnie.
Ostatnio edytowany przez Paradise (2009-04-25 09:05:58)
wyscig trwa okolo 50 min. A kwalifikacje zrobimy w takim razie jedna sesje 15 min. A nie tak jak bylo w planach 2 lub 3.
Tylko jest JEDEN DUZY PROBLEM. Jesli ktos was zablokuje, zetnie zakret lub inaczej zlamie regulamin niedostanie kary bo niebedzie kiedy ich dac!!!
Głosować w sondzie.
trudno to jak bede kilka razy na kwal to bedzie fajnie zobaczycie że nie każdy bedzie w sobote no ale jak już tam chcecie ;p
DODGER to się daje wtedy kare na next gp wszędzie tak jest nie pomyslałeś??? ;p
Ostatnio edytowany przez Paradise (2009-04-25 18:52:16)
Ktos zetnie tor ruszy z PP bedzie mial lepsza sytuacje i wygra wyscig, a pozniej na nastepny dostanie kare i co?? przeciez pkt niebede odejmowal... W kazdej lidze jakiej jezdzilem(6 razem) nigdy niebylo qwali przed wyscigiem.
W każdej co ja jeździłem 3 ligi były kwale przed gp bezpośrednio ;/
Karę się daje na następne gp doliczając doostatecznego rezultatu np +20 s lub mniej lub więcej zależnie od popełnionego przewinienia.
Aktualnie od roku śmigam w LFSie tzw wyścigi teamowe i quali jest o np 17.00-10minut a wyścig o 17.15 start wyścigu. Myśle że quali bezposrednio przed to dobry pomysł. Dla chętnych podaje adres forum www.synowiewiatru.pun.pl przenoszone na www.synowiewiatru.pl/forum
Tam sa wszystkie zasady itp może jakiś pomsł wam sie spodoba. Pogode losujemy w totolotku w sobote wieczorem. Plus w multilotku to pogaoda na niedzielny wyscig. Wiecej na http://www.synowiewiatru.pl/forum/viewt … ?f=11&t=26 trzeba się zarejestrować
Ostatnio edytowany przez Radzio (2009-04-26 10:30:16)
Moze jednak zrobimy te qwale przed wyscigiem. Bo liga bedzie przez maj, czerwiec, lipiec, spierpien i lepiej byloby miec wolne soboty. A kary beda przekladane wrazie czego na nastepnr kwalifikacje albo wyscig.